Karamarko: ¨Volim Požegu. Tu smo uvijek pobjednici i dobro se osjećam¨

Tomislav Karamarko u Požegi
(FOTO: Lidija Galić)

05.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 9515

"Volim Požegu. Lijepo je doći ovdje. Nekako sam vezan za Požegu na više načina. Imam tu prijatelja i stranačkih prijatelja. Tu smo uvijek pobjednici i dobro se osjećam. Nadam se da im ne smetam kad dođem. To je blizu, za sat i 15 minuta smo stigli iz Zagreba uz ugodnu vožnju", rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice tijekom današnjeg boravka u Požegi. Sa stranačkim je kolegama popio kavu u Boltama i Capitolu te se susreo i s članovima Mladeži HDZ-a.






Na novinarski upit koju je glazbu slušao kad je bio mlad odgovorio je: "Ako je to u interesu javnosti, mogu reći. Rođen sam 60 -ih godina i glazbeno sam rastao uz New wave 80-ih godina. To znači Film, Azra, Boa, a od stranih Eric Clapton, John Hiatt. Danas volim poslušati dalmatinsku klapu i slavonsku tamburicu, ali naravno da sam ostao vjeran svojim izborima iz mladosti".


Na predstojećim će parlamentarnim izborima, tvrdi, HDZ uvjerljivo pobijediti.





- Hrvatska demokratska zajednica ima svoju veliku domoljubnu koaliciju s kojom uporno, na žalost nekih, tri i pol godine pobjeđuje. Nemamo razloga eksperimentirati i uvjerljivo ćemo pobijediti na ovim parlamentarnim izborima i ne vjerujem da će nam biti potrebno bilo kakvo dodatno koaliranje – rekao je.





Smatra da agencija, koja tvrdi da HDZ i SDP po popularnosti dijeli samo dva posto glasova ispitanika, svojim istraživanjima obmanjuje javnost i u funkciji je propale koalicije koja je upropastila državu.

- I sad se javlja agencija koja tvrdi da su oni silno popularni. Naravno, svaki smo ih put u ove tri i pol godine demantirali na izborima. Nema više razloga da se obmanjuje javnost – zaključuje Karamarko.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI