15-ak ekipa iz tri županije odmjerit će snage u Antunovcu

Mali nogomet - ilustracija
(FOTO: Arhiv)

12.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5813

Drugu godinu zaredom u organizaciji Mjesnog odbora za blagdan Veliku gospu u Antunovcu kod Lipika održava se malonogometni turnir. Igrat će se u nedjelju, 14. kolovoza s početkom u 10 sati. Organizatori ove godine očekuju da će sudjelovati petnaestak ekipa iz Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

- Osim samog nogometa, sudionici i posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane (pečenica i janjetina) i pića te cjelodnevnom glazbenom programu - rekao je Dalibor Culak, predsjednik MO Antunovac za 034portal.

Ekipe se mogu prijaviti na telefon 098-495-647 (Dalibor) ili u nedjelju do 10 sati na igralištu Majda u Antunovcu, gdje će se turnir održavati. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna, a za najbolje su osigurane nagrade: pečeno janje i piće za prvo, pečeni odojak i piće za drugo, pet pečenih šarana i piće za treće i kobasice i piće za četvrto mjesto.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI