¨Ne mogu garantirati da će biti seksa, ali ni da neće. Bit će što bude¨

Zoran Grgić
(FOTO: Facebook)

12.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 23826

Požežanin Zoran Grgić, o kojem su prije nekoliko dana  pisali zbog humanog pothvata spašavanja dječaka iz automobila parkiranog na suncu, ušao je među najboljih osam muškaraca koji se natječu za ulazak u Big Brother kuću. Prošao je audicije u Rijeci, Zagrebu i Beogradu, a ukupno je bilo prijavljeno više od 5.500 natjecatelja. Nada se da će producenti od osam najboljih koji su ostali izabrati njega kao novog kandidata u BB kući.

– Od nas osam izabrat će četvoricu. Nadam se i vjerujem u ulazak u kuću jer želim biti uzor mladima. Odluku o tome jesam li ušao ili ne znat ću do kraja idućeg tjedna. Ondje ću u svemu ići do kraja – ispričao nam je Grgić.




Ukoliko uđe u BB kuću u Beogradu ondje bi, ako izdrži sve zadatke, trebao boraviti tri mjeseca. Djevojku zasad nema i ne misli je tražiti u BB kući, ali vjeruje da će imati priliku za seks s nekom od djevojaka koje će se ondje naći.


– Ne mogu garantirati da će doći do seksa, ali ni da neće. Bit će što bude. Znam da vezu u kući sigurno neću tražiti i za nekog se vezati – priča nam.

Nedavno je s preostalim kandidatima bio pred BB kućom u Beogradu, a prošao je nekoliko intervjua te su ga često fotografirali. Audicije mu je bilo teško psihički izdržati u protekla tri mjeseca pa vjeruje da će postati prvi Požežanin koji se natjecao u Velikom bratu.  Uvjeren je da mu neće biti problem izdržati bez mobitela, televizije i ostale tehnologije.

– Ako sam u Korizmi mogao biti bez mobitela i izlazaka, onda ovo mogu bez problema. Bio sam i ostao sportaš, iako na lijevo oko vidim samo 15 posto. To će biti još jedna borba u kojoj želim pobjedu. Puno me mladih na Facebooku traži savjete o treninzima i prehrani, a sad bi to mogli gledati na televiziji jer ću živjeti sportski – kaže Grgić.



Priznao nam je da mu se život promijenio nakon što je dospio u domaće i strane medije kad je iz zaključanog automobila spasio dijete tako što je razbio staklo. Ljudi ga nakon toga zaustavljaju na ulici i ispituju o toj situaciji. Radi toga je iz Poreča, gdje radi kao privatni trener, pobjegao u Požegu samo kako bi posjetio nećake i odmah produžio na odmor u BiH.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI