Hostesa i buduća glumica: ¨Muškarac mi je podmetnuo nogu, rasula sam se kao šećer¨

Ana-Marija Knežević
(FOTO: Iz priv. kolekcije Ane-Marije K.)

27.07.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 18714

Ana-Marija Knežević živi u Požegi,  ima 18 godina, a kako bi zaradila džeparac honorarno se bavi hostesiranjem u kafićima i modeliranjem za trgovine.

- Ovim poslom sam se počela baviti  prije godinu dana. Zarađujem toliko da ne moram žicati mamu novce a i volim si nešto nekad kupiti – priča nam Ana-Marija.

Voljela bi se baviti manekenstvom, no gluma joj je zasad na prvom mjestu te planira upisati Glumačku akademiju.
- Ako uspijem u glumi, nije problem, bavit ću se i jednim i drugim - optimistična je Ana-Marija. Kaže kako ju puno toga zanima, voli gledati filmove u društvu prijatelja. Glumu obožava te je i članica Srednjoškolske kazališne družine.







- U kazalištu se družimo dva puta tjedno, od 20 do 22 sata gdje radimo glumačke vježbe. Ima nas 10-ak, još nisam nigdje glumila jer sam se priključila tek nedavno, ali očekujem uloge u sljedećoj kazališnoj sezoni.

Zarada po jednoj večeri hostesiranja je 150 kuna. Tako je i za nošenje modela u trgovinama.

- Pozitivna strana ovog posla je zarada, a usput se i zabaviš. Radila sam dosad stvarno na puno mjesta u Požegi, više ne znam ni sama gdje sve. Dosadno je samo kad je poluprazno u kafiću u kojem radim. Negativne strane su neki ljudi koji znaju biti bezobrazni, a moram šutjeti. Imala sam jedno loše iskustvo, a to je kad mi je neki "muškarac" podmetnuo nogu kad sam prodavala vina. Prosula sam se kao šećer i bila sam sva mokra. Sva sreća pa se nigdje nisam porezala – prepričava Ana-Marija.

-  Inače sam dosta tajanstvena osoba i ne volim puno pričati o sebi. Roditelji ne komentiraju puno, to je moja stvar, a dečko kaže da mu ne smeta, barem tako kaže.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI