Hostesa i buduća glumica: ¨Muškarac mi je podmetnuo nogu, rasula sam se kao šećer¨

Ana-Marija Knežević
(FOTO: Iz priv. kolekcije Ane-Marije K.)

27.07.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 18644

Ana-Marija Knežević živi u Požegi,  ima 18 godina, a kako bi zaradila džeparac honorarno se bavi hostesiranjem u kafićima i modeliranjem za trgovine.

- Ovim poslom sam se počela baviti  prije godinu dana. Zarađujem toliko da ne moram žicati mamu novce a i volim si nešto nekad kupiti – priča nam Ana-Marija.

Voljela bi se baviti manekenstvom, no gluma joj je zasad na prvom mjestu te planira upisati Glumačku akademiju.
- Ako uspijem u glumi, nije problem, bavit ću se i jednim i drugim - optimistična je Ana-Marija. Kaže kako ju puno toga zanima, voli gledati filmove u društvu prijatelja. Glumu obožava te je i članica Srednjoškolske kazališne družine.







- U kazalištu se družimo dva puta tjedno, od 20 do 22 sata gdje radimo glumačke vježbe. Ima nas 10-ak, još nisam nigdje glumila jer sam se priključila tek nedavno, ali očekujem uloge u sljedećoj kazališnoj sezoni.

Zarada po jednoj večeri hostesiranja je 150 kuna. Tako je i za nošenje modela u trgovinama.

- Pozitivna strana ovog posla je zarada, a usput se i zabaviš. Radila sam dosad stvarno na puno mjesta u Požegi, više ne znam ni sama gdje sve. Dosadno je samo kad je poluprazno u kafiću u kojem radim. Negativne strane su neki ljudi koji znaju biti bezobrazni, a moram šutjeti. Imala sam jedno loše iskustvo, a to je kad mi je neki "muškarac" podmetnuo nogu kad sam prodavala vina. Prosula sam se kao šećer i bila sam sva mokra. Sva sreća pa se nigdje nisam porezala – prepričava Ana-Marija.

-  Inače sam dosta tajanstvena osoba i ne volim puno pričati o sebi. Roditelji ne komentiraju puno, to je moja stvar, a dečko kaže da mu ne smeta, barem tako kaže.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI