Nacionalni kamp: Pet Požežanki očekuje poziv u kadetsku reprezentaciju

Odbojkašice pred odlazak u kamp
(FOTO: ŽOK Vallis Aurea)

27.07.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5511

Pet odbojkašica godišta `99., `00., i `01 iz Požege nalazi se u nacionalnom odbojkaškom kampu u Topuskom u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza.
- Samim time upale su u širi izbor kadetske nacionalne selekcije i s njima rade izbornici mlađih selekcija. Svih pet djevojaka su članice  ŽOK Vallis Aurea.

- U kampu su Dora Janković, Eva Stapić, Helena Matanović te sestre Ivana i Marija Nekić. Kamp traje sedam dana i nakon njega naše djevojke mogu očekivati i poziv na pripreme kadetske reprezentacije. Ovo je veliko priznanje za naš klub i potvrda kvalitetnog rada naših trenera u klubu - rekao je tajnik ŽOK Vallis Aurea Goran Pilaš.
 
- Naše odbojkašice prošlog su tjedna u godištu 2000. i mlađe osvojile drugo mjesto i srebro na Sportskim igrama mladih u Splitu izgubivši u finalu od selekcije osječkih ekipa prikazavši odličnu igru i borbenost na terenu. Nije mala stvar biti ispred puno većih gradova u državi - zaključio je Goran Pilaš.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI