Burna rasprava: Darko Radić izabran za novog predsjednika NK Požega

Izborna skupština NK Požega
(FOTO: Bojan Miščević)

20.07.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 14154

Darko Radić novi je predsjednik Nogometnog kluba Požega. Izabran je na večerašnjoj burnoj izvanrednoj skupštini NK Požega. Novi potpredsjednik kluba je je svojevrsni predstavnik igrača Mario Vidović. Radić je izabran na kraju s 25 glasova za i 1 suzdržanim glasom Jurice Bešlića.

Još 4. lipnja predsjednik kluba Jozo Bešlić podnio je ostavku s tajnikom Krešimirom Čuljkom dok ostavku nije podnio dopredsjednik kluba Jurica Bešlić.


Jurica Bešlić


Na početku današnje sjednice nije bilo kvoruma, no tada je punomoć 20 novih skupštinara izvadio Darko Radić koji je tako stvorio potrebni kvorum. Po Stautu kluba pravo glasa na skupštini ima svaki član koji uplati godišnju članarinu od 100 kn.



Uplatnice novih članova kluba, ujedno skupštinara koji su dali punomoć

Ostali prisutni članovi su se složili s dnevnim redom te je podnijeto polovično financijsko izvješće, a na snazi je ostao stari Statut.

Prisutni članovi na skupštini bili su Tomislav Krpan, Mirko Rašić, Krunoslav Podoljak, Krešimir Bubak, Jurica Bešlić, Mario Vidović i Darko Radić s gostom Željkom Mitrovićem kao administratorom.

Problemi su u klubu očito mnogobrojni i duboki, a rasprava je trajala više od dva sata u užarenoj atmosferi koju nije podgrijavala samo ljetna vrućina u prostorijama NK Požega.


Darko Radić

Novoizabrani predsjednik Darko Radić obećao je da će NK Požegu dići na noge i opet od nje stvoriti prvaka Županijske lige.
- Stanje u klubu je teško. Mislim da šahovski klub ima više članova. Saslušat ćemo struku, saslušat ćemo trenere, igrače. Svi su u ovom klubu dobrodošli. Potpredsjednik će biti spona između uprave i igrača - rekao je Radić.

Kako je pojasnio Jurica Bešlić na odluke skupštine postoji pravo žalbe te će se sutra vidjeti je li legitimna ili ne. Ako je, sve ostaje kako je danas odlučeno, ako nije, skupština će se ponoviti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI