Nadzorna kamera ih snimila na djelu: ¨Kakvo je to ponašanje, zašto glume mangupe?¨

Počinitelji u akciji
(FOTO: Diskoteka Platinum/Facebook)

06.07.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6742

"Želimo dobro jutro veseloj družini koja nam je noćas ukrala stolicu sa naše ljetne terase", napisali su oko podneva na službenoj Facebook stranici požeške diskoteke Platinum uz objavljenu fotografiju sa snimke nadzorne kamere koja je zabilježila ovu "nestašnu" krađu.

Nadzorna je kamera zabilježila četiri mladića i dvije djevojke kako ležerno odnose stolicu. Iz Platinuma poručuju počiniteljima da im se jave kako bi izbjegli kaznenu prijavu policiji: "Imate 24 sata da nam se javite ukoliko ne želite da sutra podnosimo kaznenu prijavu i predajemo snimak policiji. Usput koristimo priliku da još jednom upozorimo sve mlade da ovakve poteze izbjegavaju jer biti popularan u društvu zbog kaznenog djela neće donijeti ništa dobro".

- To je privatna imovina, nitko se ne smije tako ponašati. Kakva je to fora, glumiti mangupe? Imamo videonadzor, i lokal i terasa su pod videonadzorom, to je istaknuto i oni to znaju. Neka vrate stolicu i nećemo ih prijaviti, ali neka se tako ne ponašaju - rekao nam je Željko Pojer, suvlasnik diskoteke Platinum.


U trenutku dok ovo pišemo, počinitelji se još nisu javili u klub.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI