Nevrijeme prošlo bez veće štete: Vatrogasci intervenirali u Pakracu i Lipiku

Narančasta uzbuna Meteoalarma
(FOTO: Meteoalarm.eu)

09.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 10900

NOVO 16:55 >> Nevrijeme je bilo snažno, ali kratko. U Požegi je trajalo od 15,30 do 16,15 i prema prvim informacijama nije počinjena nikakva šteta. Kiša je prestala, ali se još čuje grmljavina. Intervencije vatrogasaca zabilježene su u Pakracu i Lipiku.

U Ulici Vladimira Nazora u Lipiku srušio se bor i preprečio preko ceste. Na teren su izašli vatrogasci DVD-a Lipik i JVP PSŽ koji su uklonili stablo s ceste. U Ulici Matice hrvatske u Pakracu vatrogasci DVD-a Pakrac i JVP PSŽ ispumpavali su vodu iz poplavljenog podruma, doznajemo u Centru 112.

Upozorenje Meteoalarma


Na stranicama Meteoalarm.eu objavljeno je narančasto upozorenje za cijelu Slavoniju. Tijekom poslijepodneva bi nas, prema njihovim podacima, trebala pogoditi oluja. Najavljuju obilnu kišu i grmljavinu.


"Neuobičajene vremenske prilike su prognozirane. Šteta i ljudske žrtve su moguće. Budite oprezni i redovno se informirajte o očekivanim meteorološkim uvjetima. Budite svjesni rizika koji je neizbježan. Slijedite uputstva dana od strane vaših državna tijela", stoji u opisu tzv. "narančaste uzbune" na Meteoalarmu.

Stranica Vrijeme.net je na svom Facebook profilu objavila satelitsku kartu na kojoj se vidi poremećaj vremena iznad Mađarske. "Fešta stiže iz Mađarske i upravo se prebacuje preko Drave. Nevrijeme bi moglo pričiniti ozbiljnije štete", upozoravaju.


Foto: Vrijeme.net/Facebook

Za sutra je Meteoalarm za našu regiju objavio žuto upozorenje, što znači da će vrijeme biti bolje nego danas, ali i dalje mjestimično nestabilno.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI