Prikupljanje potpisa do subote: ¨Padamo s nogu i trebamo volontere¨

Krešo Posedi
(FOTO: Lidija Galić)

08.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4394

"Prikupljanje potpisa ide željenim tijekom. U subotu su na Festivalu graševine u Kutjevu s nama potpise prikupljali Mijat Stanić iz Nezavisnog cestarskog sindikata i Željko Stipić, predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu "Preporod". S aktivnostima nastavljamo do subote u svim gradskim i općinskim središtima kada ćemo znati i točan broj prikupljenih potpisa", rekao nam je Krešo Posedi, županijski koordinator "Referenduma za referendum".

Podsjetimo, na referendumu su dva pitanja. Jedno se odnosi na mjesto prikupljanja potpisa gdje se traži izmjena prijedloga Zakona o referendumu prema kojem bi se potpisi za referendume prikupljali isključivo u Uredima državne uprave. Drugo se pitanje odnosi na broj potrebnih potpisa za raspisivanje referenduma. Umjesto dosadašnjih 400 tisuća sindikati traže da to bude 200 tisuća.

- Većina ljudi znaju za što potpisuju i žele zaustaviti sumrak demokracije. Onima koji ne znaju točno, objasnimo o čemu se radi – dodao je Posedi te poručio: "Padamo s nogu. Umorni smo i molimo volontere koji žele pomoći na štandovima da se jave na moj broj mobitela 091/734 2819".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI