Grom im spržio tehniku: ¨Djeca su se jako uplašila i počela vrištati¨

Vlatko Gomerčić
(FOTO: Lidija Galić)

05.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 8987

Jučerašnje nevrijeme zadalo je glavobolje obitelji Gomerčić iz Brestovca. Grom im je uništio četiri televizora, receiver, router, računalo i motor od kapije.

- Sve se dogodilo na brzinu. Supruga i ja krenuli smo na vožnju motorom, međutim nakon stotinjak metara smo se vratili jer su počele padati krupne kapi kiše. U trenutku kad smo ušli u kuću, u bor udaljen dvadesetak metara od naše kuće, udario je grom. Iz routera, televizora i računala su počele frcati iskre - prepričava Vlatko Gomerčić.

U dnevnom je boravku s njima bilo i troje djece.


- Jako su se uplašili i počeli vrištati. Pas je pobjegao. Kad sam izašao iz kuće vidio sam da se kapija od udara groma sama do pola otvorila. Upravo obilazim majstore i vidjet ćemo kolika će ukupna šteta biti - kaže Gomerčić.


U kući su poiskakali osigurači, a "preživio" je jedino TV koji je već duže vrijeme isključen jer je kći otišla raditi izvan Požege.

- Reciever i router su mi obećali dati novi. Kućanske sam aparate osigurao, međutim rečeno mi je danas da osiguranje ne pokriva štetu nastalu uslijed udara groma - dodao je na kraju Gomerčić.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI