Hajduk teško poražen u Vukovaru: ¨Nakon njihovog penala smo se raspali¨

NK Hajduk - NK NAŠK
(FOTO: Mario Barać)

31.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5338

Nogometaši pakračkog Hajduka danas su u pretposljednjem kolu Regionalne međužupanijske lige Slavonije i Baranje (4. HNL) izgubili od momčadi Vuteks Sloga u Vukovaru rezultatom 4:1.

Jedini pogodak za Pakračane postigao je Mario Milutin u prvom poluvremenu koje je završilo s 1:1. U nastavku Pakračani gube snagu, a domaćinu je krenulo pa je gol za golom, na kraju došao do ovako visoke pobjede. Trener Hajduka Slavko Vuić, pak, nije nezadovoljan igrom svojih igrača.

- Pohvaljujem dečke. Neki su bili u svatovima i svejedno su uspjeli doći na utakmicu, jako su dobro odigrali i na njih se ne mogu žaliti. U prvom smo poluvremenu čak i bili bolji, međutim nismo iskoristili sve prilike. U drugom poluvremenu sudac je svirao jedanaesterac za domaćina, oni su poveli s 2:1 i tada smo se raspali. Na kraju im čestitam na zasluženoj pobjedi, ali rezultat po meni nije realan - rekao je trener Vuić.


Hajduk će u posljednjem kolu sljedeće nedjelje na svom stadionu u Pakracu ugostiti ekipu Otoka.


- Ako njih ne pobijedimo, onda stvarno nikoga nećemo. Ima nas malo, 11 ili 12, ali potrudit ćemo se - ustvrdio je Vuić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI