U Lipiku ukraden još jedan bicikl, provaljeno i u vikendicu kod Češljakovaca

Provala
(FOTO: ilustracija)

28.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 2312

Još jedan bicikl ukraden je iz podruma stambene zgrade u Vukovarskoj aveniji u Lipiku. Jučer je 45-godišnjak prijavio policiji krađu bicikla marke Gary Fisher, a krađa se mogla dogoditi tijekom protekla tri dana.

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 20. siječnja do 27. svibnja provalio u kuću 59-godišnjaka, u kojoj nitko ne živi, u Ulici Eugena Kvaternika u Kusonjama pored Pakraca.

U ulici Vinogradski put u Požegi nepoznati počinitelj je provalio u razdoblju od 22. do 25. svibnja u ostavu u vlasništvu 82-godišnjaka. Ukraden je trimer i razni drugi predmeti.


U blizini Češljakovaca kod Kaptola nepoznati je počinitelj u razdoblju od 24. do 27. svibnja provalio u vikendicu 57-godišnjaka i ukrao razne predmete.


Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih provala i krađa, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI