Luka i Andrija osvojili drugo mjesto s reprezentacijom Slavonije

Luka Mršić i Andrija Čorić s predsjednikom kluba i trenerima
(FOTO: ŠNK Slavonija/Facebook)

20.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 6403

Dva igrača iz ekipe mlađih pionira ŠNK Slavonije izabrana su na selektivnim programima Hrvatskog nogometnog saveza u selekciju regije Slavonije i Baranje. Vezni igrač Luka Mršić i vratar Andrija Čorić koje u Slavoniji trenira profesor Vjekoslav Čerti sudjelovali su prošlog vikenda u Svetom Martinu na Muri, na trodnevnom završnom državnom turniru za dječake rođene 2002. godine, gdje su su predstavljali regiju Slavonije i Baranje s kojom su osvojili drugo mjesto.

Luka i Andrija su već sudjelovali u nekoliko selekcija i kampova na nivou regije. 30. travnja u Ivankovu nastupili za selekciju Požeško-slavonske županije na turniru četiri slavonske županije u sklopu Nogometnog središta Osijek. Na turniru u Svetom Martinu u Muri su od 14. do 17. svibnja sudjelovali NS Split, NS Osijek, NS Sjever, NS Rijeka i NS Zagreb. Na turniru je igrao svatko sa svakim. Pobjedu je odnijela momčad NS Zagreb s 12 bodova, dok su ih drugoplasirani mali Slavonci osvojili sedam bodova pobjedama protiv NS Split (0:1) i NS Sjever (2:0), porazom od NS Zagreb (1:2) i neriješenim rezultatom s NS Rijeka (2:2).

- Dečki redovito treniraju, to je rezultat njihovog rada. Mi smo manja sredina i klub i nije baš običaj da svake godine damo nekog u selekciju, pogotovo ne dva dečka. Na primjer prošle godine u listopadu je član selekcie bio samoAndrija Čorić, naš golman. To je uspjeh za naš klub - pohvalio je Luku i Andriju njihov trener Vjekoslav Čerti.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI