U tri prometne nesreće troje ozlijeđenih; dvije izazvali traktoristi

Prevrnut traktor
(FOTO: MUP)

06.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5417

Policijska uprava požeško-slavonska je tijekom jučerašnjeg dana zabilježila tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe ozlijeđene.

Prvo se dogodio sudar traktora i osobnog automobila oko 8,30 sati u Ulici baruna Trenka u Brestovcu. 51-godišnji vozač traktora marke IMT, požeških registarskih oznaka, kojemu je bila pridodana ručno izrađena neregistrirana prikolica, nepropisno je skretao ulijevo. U istom je trenutku njega nepropisnom brzinom pretjecao 55-godišnji vozač Golfa, također požeške registracije. Došlo je do sudara u kojemu je vozač Golfa lakše ozlijeđen, a protiv obojice slijede prekršajne prijave.

Oko podneva je u Alilovcima pokraj Kaptola došlo do još jednog sudara traktora i osobnog automobila. Uslijed nepropisnog skretanja ulijevo 74-godišnjeg vozača neregistriranog traktora s pridodanim poljoprivrednim priključkom, u njega je udario osobni automobil Audi, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 31-godišnjakinja koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Protiv vozača traktora slijedi prekršajna prijava.


Navečer je u Sokolovoj ulici u Požegi 67-godišnji biciklist pod utjecajem alkohola (1,72 promila) izgubio nadzor i pao na cestu. Protiv 67-godišnjaka, koji je lakše tjelesno ozlijeđen, slijedi prekršajna prijava, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI