¨Nema govora o krizi u Hajduku. Osigurali smo ostanak u 4. ligi, tu zaslužujemo biti¨

04.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 12710

Nakon teškog poraza prije tjedan dana kod Metalca u Osijeku, nogometaši pakračkog Hajduka su jučerašnjom pobjedom u Cerniku pokazali da definitivno zaslužuju biti u gornjem dijelu tablice Regionalne međužupanijske lige Slavonije i Baranje (4. HNL istok). Hajduk je jučer pobijedio Mladost rezultatom 1:3. Dva gola postigao je Darko Kovačić, a jedan Valentino Jirasek.

- Koliko smo kod Metalca bili loši, toliko smo kod Mladosti bili dobri. Poveli smo vrlo rano, prvih 20 minuta smo igrali dobro, a onda su oni iz prekida, nakon svog prvog prelaska centra, izjednačili. U drugo smo poluvrijeme ušli puno bolje i s dva pogotka smo priveli susret kraju - opisao nam je utakmicu Slavko Vuić, trener Hajduka.

- Nema govora o nekoj "krizi" u Hajduku. Ja sam svjestan da je nama otišlo 8 igrača, od kojih su šestorica iz prve ekipe, no uvodimo mlade igrače i to je dobro. Uz još par novih igrača, ova bi ekipa mogla imati dobre rezultate u sljedećoj sezoni - dodaje Vuić.


Hajduk je ovom pobjedom osigurao ostanak u ligi i učvrstio se na 5. mjestu, no hoće li i sljedeće sezone igrati u istom rangu, ne ovisi samo o uspjesima na terenu.


- Ako pitate mene i igrače, naravno da želimo ostati u ovoj ligi. Mislim da je Hajduk pokazao da može i zaslužio 4. ligu. Međutim, to ne ovisi samo o nama, već i o financijskim mogućnostima Grada i kluba. Mi smo rezultatima osigurali ostanak i sad nam je bitno privesti ovu sezonu kraju, a što će biti dalje, vidjet ćemo - rekao nam je trener Vuić.

Hajduk se priprema za polufinalnu utakmicu Županijskog kupa koja se igra u srijedu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI