¨To je vrhunac gluposti. Hoće li Muljević umjesto nas plaćati ZAMP i djelatnike?¨

Željko Pojer
(FOTO: Iz priv. kol. Ž. Pojera)

22.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 18370

"Glazbu u ugostiteljskim objektima ne može određivati politika nego tržište", rekao nam je ugostitelj Željko Pojer, vlasnik požeške diskoteke Platinum ogorčen izjavama Dražena Muljevića, predsjednika požeškog HSP-a AS i potpredsjednika Gradskog vijeća Požege.

Podsjetimo, Muljević je pokrenuo inicijativu o "turbo folk free zoni" u centru Požege, ali još uvijek traži model po kojem će to funkcionirati.

- To je vrhunac gluposti. Hoće li on umjesto nas plaćati ZAMP i djelatnike? Mi smo lani tijekom cijelog listopada održavali rock večeri u disku i svaki put smo bili u minusu. Što nije tada došao sa svojom ekipom da to zaživi? Gospodin Muljević bi sa svojom strankom prvo mogao podmiriti dugove stare 10 i više godina koje su napravili kod nas prilikom predizbornog skupa. Račun su potpisali, nisu platili, a ja sam na njega morao platiti porez - rekao je Pojer.


Dodaje kako je ugostiteljska ponuda u Požegi na zavidnoj razini te da ljudi imaju dobar izbor.


- Imamo vrhunske kafiće, restorane, pizzerije, slastičarnice i disco klubove. Takav sadržaj noćnog života, koji se svodi na tri dana (srijeda, petak i subota), nema nijedan grad u okolici. Ponuda pića i svega je na zavidnoj razini, nijedan ugostitelj nema neki loš predznak i mi ne želimo da se o nama priča kao da smo neki šljam - ustvrdio je Pojer.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI