Đurovićev slivnik je u nadležnosti Grada: ¨Poravnat ćemo ga s cestom¨

Šaht
(FOTO: Čitatelj)

20.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 9248

Nakon što smo od saborskog zastupnika Dražena Đurovića (HDSSB) primili otvoreno pismo adresirano na direktora Tekije Antu Kolića, u kojem se Đurović žali na začepljeni kanalizacijski "šaht" (cestovni slivnik) u Osječkoj ulici, tražili smo prvo informaciju tko je nadležan za taj problem.

- Tekija je do razdvajanja na dva poduzeća održavala čistoću slivnika na području grada Požege u sklopu redovnog održavanja prema operativnom planu koji smo dobivali od Grada. Taj je plan bio sukladan financijskim sredstvima koja su nam bila na raspolaganju, što znači da se radilo najhitnije slučajeve. U ovom konkretnom slučaju, koliko ja znam, slivnik se nije ni mogao čistiti jer on nije u funkciji. Na njemu treba obaviti veći građevinski zahvat - rekao nam je prozvani direktor Ante Kolić.

Grad Požega je od 2012. godine u nadležnosti tog dijela Osječke ulice, odnosno od križanja s Cirakijevom do križanja s Industrijskom gdje se predmetni slivnik i nalazi.


- Djelatnici Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege su pregledom utvrdili nepravilnosti u obavljanju funkcije predmetnih slivnika, kao i ostalih dijelova konstrukcije ceste koje su se interventno sanirale, budući da Hrvatske ceste planiraju rekonstrukciju, a samim tim i kompletnu slivnu odvodnju ceste. Da bi se osigurala sigurnost prometa pješaka i vozila izvršit će se poravnavanje ceste s okolnim asfaltom - odgovorili su nam iz Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Požege.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI