Vidovčani nadigrali Slogu, Bučani svladali Kaptol, a Timovci razbili Mladost

Detalj s utakmice Dinamo - Sloga
(FOTO: Josip Marković)

19.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5525

Nije bilo većih iznenađenja u današnjim utakmicama 16. kola 1. Županijske nogometne lige. Favoriti s vrha tablice slavili su kod kuće ili u gostima, tako da većih pomaka nije bilo osim što je Kaptol poražen u Buku pa su Bučani skočili na treće, a Kaptol je s trećeg mjesta pao na peto.

Dinamo - Sloga 2:1

Najzanimljivije je bilo u Vidovcima gdje gosti iz Trenkova nisu došli s namjerom da se brane, već da pobijede. To im nije pošlo za rukom, ali su zato obje ekipe pokazale jako dobar nogomet u čemu su uživali brojni navijači.


Pogotcima Franje Kolomaza Dinamo je pobijedio s 2:1, a jedini gol za Slogu postigao je Davor Kaurić.


- Bila je to jako dobra utakmica. Mi smo poveli na samom početku, a onda se igralo s puno tempa. Nakon svakog našeg napada i šanse, oni su odgovorili istom mjerom. Došli su se nadigravati, svaka im čast - komentirao je Krešo Poleti, trener Dinama iz Vidovaca.



- Mi smo primili nesretni gol na samom otvaranju, ali brzo smo se podigli. Kasnije smo igrali dobro, možda smo čak bili i bolji, igrali smo napadački nogomet. Čestitam svojim igračima, ali i protivniku, na pravoj prvenstvenoj utakmici - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge iz Trenkova.



BSK Buk - Kaptol 2:0

Bučani su i dalje nepobjedivi na svom terenu. Danas su svladali goste iz Kaptola s 2:0.

- Mi smo igrali neprepoznatljivo loše u prvom poluvremenu. Taman kad smo se razbudili u nastavku, primimo nesretni gol i to je prelomilo utakmicu. Buk je jaka, čvrsta ekipa i ja im čestitam - rekao je Zdenko Mazanik, trener momčadi iz Kaptola.

Lipa - Papuk 1:1

Nogometaši Lipe i Papuka danas su podijelili bodove u Staroj Lipi. Vodeći pogodak za Lipu postigao je Tomislav Bičanić pred kraj 1. dijela, a već početkom nastavka utakmice izjednačio je Antun Kopljarević. Predstavnici dviju ekipa imaju različita gledišta na ovaj susret.

- Mislim da je to najrealniji rezultat jer prilika je bilo s obje strane, pogotovo nakon što su oni izjednačili u prvoj polovini drugog poluvremena, kada se počelo igrati otvoreno. Nakon ovog remija, mi još imamo teoretske šanse za ostanak u ovoj ligi, ali realno 99 posto su šanse da ispadamo u 2. ligu - komentirao je Dario Marčetić, tajnik Lipe.

- Utakmica je bila, blago rečeno, nikakva. Svi smo jedva čekali da završi. Teren je jako loš, a obje ekipe bile su isto takve. Bili smo opasni više za niskoleteće avione, nego za vratare. Jako negledljiva utakmica - rekao nam je Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

Mladost - Tim osvježenje 0:4

Tim osvježenje iz Kuzmice danas je gostovalo kod Mladosti u Pavlovcima. Gosti nimalo nisu štedjeli domaćina te su golovima Ivice Andričića, Pere Papka, Mislava Brnčića i Darka Marića uvjerljivo pobijedili s 0:4.

- Nemam što komentirati, rezultat dovoljno govori za sebe. Čestitam Kuzmici - rekao je kratko Dražen Marjanović, trener momčadi iz Pavlovaca.

- Utakmica je bila dosta tvrda i zatvorena na početku, mi smo u prvom poluvremenu sretno zabili gol. Tek nakon našeg drugog gola oni se otvaraju i onda smo proigrali. Domaćin nije imao šansi - rekao je Zdravko Novak, predsjednik Tim osvježenja.

Kutjevo - Požega 1:0

U Kutjevu je domaća momčad slavila minimalnu pobjedu protiv Požege pogotkom Zlatka Hore.



- Utakmica je bila tvrda, mi se u početku nismo snašli. Požega je u prvom dijelu imala dvije-tri prilike ili poluprilike. Pred kraj prvog poluvremena zabijamo gol. U nastavku smo imali nekoliko stopostotnih prilika. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ali realizacija nam je mogla biti bolja - komentirao je Stipo Martinović, trener Kutjeva.



- Nismo zaslužili taj rezultat, trebalo je biti u najmanju ruku neriješeno. Bili smo bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, a onda smo primili nesretni gol iz kornera. Nadam se da će nam se sreća vratiti u jednoj od narednih utakmica, a domaćinu čestitam na osvojenim bodovima - rekao nam je Krunoslav Podoljak, trener Požege.





Croatia - Slaven 1:2

Nogometaši iz Gradca pobijedili su Croatiju u Mihaljevcima i zadržali vodeće mjesto na tablici. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu - za Croatiju Josip Jurišić, a za Slaven Mario Pranjić i Marko Blašković.

- Bila je to vrlo izjednačena utakmica i ne bi bilo nepravedno ni da je završila rezultatom 2:2. Gradac nije slučajno na prvom mjestu, oni su jako dobra momčad, ali ovaj put mislim da su imali više sreće - komentirao je Željko Mitrović, trener Croatije iz Mihaljevaca nakon prvog proljetnog poraza svoje ekipe.

- Čestitam protivniku na vrlo borbenoj igri, mislim da dečki ne zaslužuju poziciju na ljestvici na kojoj se trenutno nalaze. Mi smo svoje šanse zabili, tako da smo zasluženo pobijedili pa čestitam i našim igračima - rekao je Ivan Brekalo, tajnik Slavena iz Gradca.

Tablica 1. ŽNL - 16. kolo

1. SLAVEN (Gradac)..............32 (24:17)
2. DINAMO (Vidovci).............31 (30:13)
3. BSK BUK......................29 (31:20)
4. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).....29 (30:21)
5. KAPTOL.......................27 (23:12)
6. SLOGA (Trenkovo).............25 (23:15)
7. PAPUK (Velika)...............20 (21:20)
8. KUTJEVO......................20 (18:28)
9. MLADOST (Pavlovci)...........18 (25:34)
10. POŽEGA......................17 (18:25)
11. CROATIA (Mihaljevci)........14 (14:27)
12. LIPA (Stara Lipa)............7 (15:39)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI