U Sovskom Dolu pukla cijev; mještani dobivaju vodu iz cisterne

Cisterna s pitkom vodom ispred DV Cvjetna livada
(FOTO: Mario Nakić)

09.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 2096

U Sovskom Dolu, naselju u općini Čaglin, došlo je do poremećaja u vodoopskrbi. Selo se opskrbljuje vodom iz lokalnog izvora iz kojeg voda nakon dezinfekcije puni vodospremu i dalje se distribuira kućanstvima, javljaju iz Tekije.

- Tijekom jučerašnjeg dana došlo je do prekida dotoka vode u vodospremu. Naši djelatnici su na terenu i pokušavaju locirati kvar na dovodnom cjevovodu. Prema posljednjim informacijama, radi se o pojavi više klizišta zbog kojih je najvjerojatnije došlo do klizanja terena i oštećenja cjevovoda - objašnjava Ante Kolić, direktor Tekije.

Tekija je privremeno postavila dvije cisterne za opskrbu stanovništva vodom - jednu kod škole, a drugu u predjelu zvanom Donja Mala. Do kraja današnjeg dana (četvrtak) planiraju detektirati problem, a najvjerojatnije će se morati izgraditi oko 200 metara novog dovodnog vodovoda. Kolić dodaje kako moli stanovnike Sovskog Dola za razumijevanje i strpljenje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI