Razveselili mališane u bolnici: ¨Teret koji nose je lakši kad se podijeli¨ (foto)

Dan crvenih noseva u pakračkoj bolnici
(FOTO: Tomislava Marošević)

15.03.2015. | Tomislava Marošević
Pregleda: 7474

Prvi put u Požeško-slavonskoj županiji, danas je na dječjem odjelu bolnice u Pakracu obilježen Dan crvenih noseva. Organizator ProAnima, interdisciplinarno logopedski-psihološki kabinet, na ovaj se način uključio u projekt "Grad Lipik - prijatelj djece".






- Cilj ove akcije je podići svijest o brizi za djecu pa smo tako posjetili osmero djece koja se liječe na dječjem odjelu pakračke bolnice. Već sljedeće godine planiramo otići korak dalje pa ćemo najvjerojatnije dogovoriti suradnju s različitim umjetnicima s našega područja, možda i organizirati kakav koncert kojim bismo prikupljali sredstva za liječenje teže bolesne djece koja se moraju liječiti u Zagrebu - priča nam Daliborka Ciganović iz ProAnimae.






- Danas smo ucrtali osmijehe na lica ovim mališanima, a 21. ožujka to ćemo učiniti opet u povodu obilježavanja Međunarodnog dana Downovog sindroma. Na ovaj način im dajemo do znanja da nisu sami i da je teret koji nose lakši kad se podijeli - kaže Ciganović.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI