Bivšu partnericu silom ugurao u auto, vozao uokolo te psihički i fizički maltretirao

Obiteljsko nasilje
(FOTO: ilustracija)

05.03.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 10724

Pravu je dramu proživjela 38-godišnjakinja koju je prije dva dana, u poslijepodnevnim satima, psihički i fizički maltretirao  29-godišnjak s područja grada Požege.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o bivšem ljubavnom paru te da je prekid veze uzrok nemilom događaju.

- Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja grada Požege kojeg se sumnjiči da je u utorak oko 15,45 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, uporabom fizičke sile i protivno volji, 38-godišnjakinju automobilom odvezao na više lokacija na području grada Požege i općine Velika te joj prijetio, lakše ozlijedio, nakon čega ju je pustio - navodi se u izvješću iz PU požeško-slavonske.


29-godišnjak je pronađen jučer u jutarnjim satima, uhićen je i doveden u prostorije policije te nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega slijedi kaznena prijava za protupravno oduzimanje slobode i prijetnju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI