Antonija najbrža među ženama: ¨Zadovoljna sam rezultatom, ali ne i tjelesnom spremom¨

Antonija Džolić
(FOTO: Tomislava Marošević)

01.03.2015. | Tomislava Marošević
Pregleda: 4788

Četrdeset trkača sudjelovalo je u današnjoj Utrci grada Pakraca koja je održana u sklopu obilježavanja Dana grada. Staza je išla kroz cijeli grad, sa startom i ciljem ispred Gradske sportske dvorane.



Među muškarcima je pobijedio Danijel Dunković, 20-godišnjak iz Slatine, koji se trčanjem bavi već 9 godina.





- Cijele se godine pripremam, prošle godine sam počeo s polumaratonima, ali sam se vratio trčanju svoje dionice od 5 kilometara. Dosad sam osvojio preko 10 prvih mjesta. Trenutno se pripremam za natjecanje u Osijeku, tako da mi je ovo bila svojevrsna trening utrka - rekao nam je Danijel nakon utrke.



Među sedam natjecateljica pobjedu je odnijela 28-godišnja Antonija Džolić iz Lipika. O tome koliko je zadovoljna ovogodišnjim rezultatom, Antonija odgovara: - Naravno da sam zadovoljna, ipak sam pobijedila, ali svojom tjelesnom spremom nikako nisam oduševljena. Obveze na fakultetu nisu mi dozvolile da treniram onoliko koliko sam htjela. Uz to me prate mnoge ozljede poput fraktura, problema s kralježnicom, ma nema s kakvim se fizičkim stresovima nisam borila. Dvije i pol godine profesionalno se bavim trčanjem, a utrke u Pakracu i Lipiku ne propuštam. Svojim najvećim uspjehom smatram osvojeno 6. mjesto na Zagrebačkom noćnom ceneru, pa kad uzmete u obzir da se tamo natjecalo 400-tinjak žena, moje 6. mjesto je odličan rezultat.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI