Ožujak u Pakracu bit će bogat koncertima, turnirima i kazališnim predstavama

Rock grupa Vatra održat će koncert na Trgu bana Jelačića u Pakracu 20. ožujka
(FOTO: Vatra promo)

26.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3856

Grad Pakrac i ove je godine priredio bogat kulturno-zabavni i sportski program u povodu obilježavanja Dana grada koji Pakračani slave 19. ožujka na blagdan Sv. Josipa.

Obilježavanje počinje već ove subote, 28. veljače malonogometnim turnirom mlađih kategorija "Kuna kup 2015." u Gradskoj sportskoj dvorani od 9 sati, a nastavlja se u subotu.

Iz bogatog programa raspoređenog tijekom cijelog ožujka, izdvajamo utrku (1. ožujka u 15 sati - start ispred Gradske dvorane), Irski tjedan u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman) od 13. do 17. ožujka od 18 sati, Križni put (Kusonje, 14. ožujka u 10 sati), natjecanje u proizvodnji konjske salame (Poduzetnički centar, 16. ožujka u 11 sati), dječju priredbu "Poklon mom gradu" 19. ožujka u Gradskoj dvorani u 19 sati.


Na Trgu bana Josipa Jelačića (u slučaju kiše u Gradskoj sportskoj dvorani) 20. ožujka u 17 sati održat će se Sajam rukotvorina i koncert tamburaškog sastava Dimmos, a nakon toga, u 20 sati koncert popularne virovitičke rock grupe Vatra.


Do kraja mjeseca najavljene su još Sportske igre slijepih, šahovski turnir, prvenstvo u ribolovu, koncert Puhačkog orkestra Lipik, koncert Glazbene škole Pakrac te za kraj, 26. i 27. ožujka u Hrvatskom domu dvije domaće kazališne predstave - "Poduka u parku" i "Šta pljuvaš, da pljuvaš?" u izvedbi glumačke skupine Kulturno prosvjetnog društva "Sloga".

Kompletan program obilježavanja Dana grada Pakraca pogledajte ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI