Mladi igrači Slavonije osvojili turnire u Požegi i Pleternici

Limači Slavonije
(FOTO: Sport-pozega.hr)

24.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3086

Mali nogometaši Slavonije iz Požege proteklog su vikenda bili uspješni na turnirima u Požegi i Pleternici.

U požeškoj dvorani Grabrik u nedjelju je održan 1. Malonogometni turnir limača "ŠNK Slavonija 2015". Nastupilo je 12 ekipa iz cijele sjeverne Hrvatske. U finalu su limači Slavonije pobijedili svoje vršnjake iz Nogometnog kluba "Sloga" iz Nove Gradiške. Utakmica je u regularnom vremenu završila bez golova, ali Požežani su bili uspješniji u izvođenju penala. Treće mjesto pripalo je Rudešu iz Zagreba, a četvrto Osijeku. Najbolji igrač turnira bio je Matej Perić, a najbolji strijelac Luka Martić, obojica iz Slavonije.

U subotu i nedjelju održan je 3. malonogometni turnir "Pleteri" u organizaciji pleterničkog Nogometnog kluba Slavija u školskoj sportskoj dvorani u Pleternici. Nastupili su limači (2004. godište i mlađi) i mlađi pioniri (2002. godište i mlađi). I na ovom su turniru igrači požeške Slavonije dominirali. Tako je ekipa Slavonija 1 osvojila prvo mjesto u obje kategorije, a domaćini, NK Slavija, bila je druga također u obje kategorije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI