Dan otvorenih vrata: Vrtićarci u posjetu Centru 112

Predškolska djeca su posjetila Centar 112 u Požegi
(FOTO: DUZS)

12.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4261

U povodu Dana jedinstvenog europskog broja 112 i njegove desete obljetnice, koji se danas obilježava diljem Europe, u požeškom Područnom uredu za zaštitu i spašavanje jučer je održan svečani sastanak žurnih službi (policija, hitna pomoć, vatrogasci) te udruga građana od interesa za zaštitu i spašavanje (HGSS, Crveni križ, radioamateri i izviđači), a nazočio je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Tijekom sastanka prezentirana su postignuća u primjeni broja 112 u Republici Hrvatskoj te izneseni statistički podaci o radu Županijskog centra 112 za proteklu godinu. U ime ravnatelja Državne uprave za zaštitu i spašavanje pročelnik Slavko Marinac uručio je Zahvalnicu za promicanje broja 112 Županiji Požeško-slavonskoj, točnije županu Tomaševiću.

U sklopu dana otvorenih vrata PUZS-a, organiziran je dolazak grupe djece predškolskog uzrasta u Županijski centar 112, gdje im je prikazan način rada centra te odrađena kratka edukacija vezana za broj 112, izvijestili su nas iz Centra 112.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI