Plamene zgazile Varaždinke s 56 koševa razlike

09.02.2015. | Sport-pozega.hr/M.N.
Pregleda: 3143

Košarkašice ŽKK "Plamen" Požega gostovale su jučer u Varaždinu u sklopu 13. kola A2 Hrvatske košarkaške lige Sjeveroistok. Požežanke su s čak 56 razlike svladale domaći ŽKK Vindi koji je posljednji na ljestvici. Konačni rezultat bio je 31:87 za Plamene, objavljeno je na stranicama Požeškog sportskog saveza.

Kapetanica Petra Lovrić postigla je 26 koševa. Dobro su odigrale i Martina Lovrić koja je postigla 19 koševa te mlada Ana Vojtulek koja je ubacila 16 poena.

I u prvom dijelu sezone Požežanke su bile uvjerljive protiv Varaždinki koje su u Grabriku svladale s čak 72 koša razlike (106:34).


Požeški klub je vodeći na ljestvici, a u sljedećem, 14. kolu igračice trenera Vladimira Englmana gostuju u Slavonskom Brodu gdje će im domaćin biti ŽKK Brod. U prvom dijelu sezone klubovi su mijenjali domaćinstvo pa je Požege bila domaćin jer je u Brodu bila zauzeta dvorana. Zbog toga sada Požežanke imaju dva uzastopna gostovanja.


Kako je ŽKK Brod u Požegi poražen s 55 razlike (108:53), očekuje se nova sigurna pobjeda Plamenih i nastavak maksimalnog pobjedničkog niza.

U 11 odigranih susreta Plamene imaju 11 pobjeda.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI