Grad Pleternica donirao računala područnim školama u Gradcu i Kuzmici

Donacija Grada Pleternice u područnoj školi u Kuzmici
(FOTO: Anđelko Banović)

29.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3764

Učenike područnih škola u Gradcu i Kuzmici razveselila je donacija Grada Pleternice u vidu računala. Riječ je o računalima koja su ispravna i servisirana za potrebe školske nastave, a više nisu bila potrebna u gradskoj kući. Poklon školi u Gradcu jučer je uručila gradonačelnica Antonija Jozić, a u Kuzmici je danas to učinio njezin zamjenik Domagoj Katić.






- Naša matična škola u Pleternici je dobro opremljena, ali u nekim područnim školama izražena je potreba za informatičkom opremom. Područna škola u Gradcu je još lani iskazala potrebu, zato smo njoj jučer donirali računalo. A u Kuzmici je mene tijekom Dječjeg tjedna jedna učenica pitala hoćemo li im pokloniti jedno računalo i ja sam joj tada obećala da hoćemo, kada budemo u mogućnosti. Ja se nadam da ćemo uskoro moći donirati i ostale područne škole na našem području - rekla nam je gradonačelnica Jozić.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI