Isključili im struju zbog duga: ¨Imam troje male djece, pomozite da platim priključak¨

Antonija Trošelj i Mario Čiko s djecom
(FOTO: Anđelko Banović)

25.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 28939

"Ne znam stvarno više kome se obratiti i što učiniti. Isključili su nam struju, a imam troje djece", obratila nam se Antonija Trošelj iz Sulkovaca kod Pleternice.

Antonija živi s dečkom i troje male djece. Kaže da se nikako još nisu stigli vjenčati jer je njezin dečko Mario proveo tri godine u zatvoru. Kad se vratio, nisu imali gdje biti pa su otišli kod njega u Sulkovce. U njegovoj je kući bila isključena struja jer nije mogao platiti račune.

- Pokušali smo platiti priključak, ali nismo nikako mogli sakupiti 10 tisuća kuna. Prikopčali smo se "na crno", ali su nas prijavili i HEP nas je došao ponovno isključiti - prepričava Antonija.


- Ana Marija ima 4 godine, Michael Gabrijel dvije godine, a Dorotea sedam mjeseci. Živimo sami, ja moram biti s djecom. Mario je tražio posao, ali bez uspjeha. Uspije tu i tamo pokoju dnevnicu zaraditi, ali to nije dovoljno. Ima još 7 mjeseci zatvora za odslužiti, inače bi otišao u inozemstvo raditi, ovako ne može. Živimo od dječjeg doplatka i porodiljne naknade. Nije mi zbog nas dvoje, mi možemo bez struje preživjeti lako, ali mi je zbog djece - dodaje Antonija.


Antonija poziva sve koji joj mogu pomoći, neka nazovu broj 0955794882 za detalje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI