¨Zbog dečka je oboljela na živce i govorila da mora umrijeti¨

Tanjina majka Tifija Profus
(FOTO: Lidija Galić)

20.01.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 19370

- Tanja je oko Nove godine prekinula s dečkom i otad je oboljela na živce. Cijelo je vrijeme govorila da je svi mrze, da je zla  i da mora umrijeti - priča nam u suzama Tifija Profus iz Kunovaca pored Požege, majka 22-godišnje Tanje koja je u nepoznatom pravcu iz obiteljske kuće otišla u nedjelju ujutro. Osim Tanje u obitelji je još sedmero djece.

Sve je naopako, kaže majka, krenulo krajem prošle godine. Tad je isto otišla od kuće, pronađena je promrzla u parku u Zagrebu i odmah smještena u psihijatrijsku bolnicu na Vrapču. 6. siječnja doveli su je kući, a jedno je jutro popila sve lijekove koje je dobila za terapiju. Srećom, dodaje, uspjeli su je spasiti.




Tanja je sa sobom ponijela majčin mobitel i sestrinu zdravstvenu iskaznicu. Majci su iz policije javili da je mobitel jučer lociran u Sokolovoj ulici.


- Tamo smo često išli u kestenje, a na groblju sv. Elizabete nam je sahranjeno jedno dijete. Možda je otišla na sestrin grob - kaže majka te se i sama sprema krenuti tražiti svoju Tanju.

- Ona je lijepa cura. Uvijek je bila mirna i tiha. Završila je za prehrambenog tehničara i kao najbolja učenica u generaciji dobila je laptop. Sve se promijenilo kad ju je dečko ostavio. Upoznala ga je na moru gdje je ljetos radila. On živi u Zagrebu, zvali smo ga na mobitel, ali ga je isključio - dodaje majka Tifija.

Vjeruje da će Tanju ubrzo pronaći i da će sve opet biti u redu.

- Izliječit ćemo je jer ona je uvijek bila uzorno dijete - završava plačući Tanjina majka prebirući po obiteljskim fotografijama.



Tanja je visoka 170 centimetara, ima tamnoplavu, valovitu kosu i tamnoplave oči. U trenutku nestanka je bila odjevena u smeđu jaknu, crne hlače i crne čizme.U slučaju da ste je vidjeli ili imate informacije o njoj, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI