Ciganović podnijela ostavku u SDP-u: ¨Pozivam Ronka da učini isto¨

Daliborka Ciganović
(FOTO: Mario Barać)

12.01.2015. | M. Nakić/L. Galić
Pregleda: 13605

"Kako u svom privatnom, tako i poslovnom životu nisam programirana na poraz, pogotovo ne zbog implementiranih, nesposobnih vanjskih čimbenika. Ovime službeno podnosim, iz etičkih i moralnih razloga, ostavku na sve svoje pozicije u SDP-u kao i na članstvo u stranci", objavila je jutros Daliborka Ciganović, SDP-ova vijećnica u lipičkom Gradskom vijeću i predsjednica Foruma žena SDP-a grada Lipika na Facebooku.

Previše pogrešaka u kampanji

Na naš upit, Ciganović pojašnjava kako je duboko razočarana rezultatima jučerašnjih predsjedničkih izbora u našoj županiji. Za poraz SDP-ova kandidata optužuje lošu predizbornu kampanju i predsjednika požeško-slavonskog SDP-a Zdravka Ronka, kojega također poziva da podnese ostavku. Pojašnjava kako je Ronko bio u Josipovićevom izbornom stožeru, vodio je kampanju za Požeško-slavonsku županiju koja je bila, po njezinom mišljenju, puna propusta i pogrešaka te je dovela do takvog izbornog rezultata.


- Očekivala sam neku medijsku pokrivenost, no nije bilo ni reklama ni promo članaka. Plakati su kasnili, morala sam pisati u stožer da nam pošalju materijale. Bilo je previše pogrešaka koje su nas na kraju skupo koštale - zaključuje Daliborka Ciganović koja zasad nema namjeru prijeći u neku drugu stranku, već će nastaviti raditi u lipičkom vijeću kao nezavisna vijećnica. - U ovoj situaciji u kojoj se Hrvatska sada nalazi, ni Superman nam ne može pomoći - dodaje.

Ronko: Svatko ima pravo na mišljenje, pa i ona



Ronko nije prihvatio poziv svoje dosadašnje stranačke kolegice da i on podnese ostavku na sve funkcije u SDP-u.

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i Daliborka Ciganović - kratko je odgovorio.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI