Lucić se već priprema za nove izbore, Ronko se vadi na Vladu

Zdravko Ronko i Franjo Lucić
(FOTO: Ilustracija)

12.01.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 8556

Kolinda Grabar Kitarović pobijedila je u svim gradovima i općinama Požeško-slavonske županije i taj će se trend, najavljuje Franjo Lucić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a, nastaviti i dalje.

- Nećemo sjediti skrštenih ruku, naši načelnici i gradonačelnici ostvaruju svoje ciljeve i već se pripremamo za parlamentarne izbore. Ova je Vlada nesposobna. Dvije su godine prošle otkad smo članica EU, a nismo povukli gotovo nikakva sredstva putem natječaja. U našoj županiji imamo 1,7 milijardi kuna spremnih projekta, a ne možemo ništa jer nema natječaja. Politika Ive Josipovića i SDP-ove vlasti pokazala se u Bosni i Hercegovini, no ljudi su pokazali što misle o njima jer ih je gotovo 90 posto dalo glas Kolindi Grabar Kitarović – zaključuje Lucić.

Predsjednik požeško-slavonskog SDP-a Zdravko Ronko smatra da je Josipovićev poraz rezultat odluka koje je morala donositi Vlada RH nakon kaotičnog stanja koje im je u naslijeđe ostavila prethodna HDZ-ova vlast.


- Na ovim izborima prošla je priča koja nema pokrića, ali to nije pravi put. Nadam se da građani u RH neće postati taoci ove i ovakve pirove pobjede. Što se tiče županije, zahvaljujem se svima koji su podržali jednu prosperitetnu viziju naše opcije, a vrijeme će pokazati koliko smo bili u pravu – rekao je Ronko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI