Odbojkašice prikupljaju novac za liječenje male Anamarije

Anamarija Bešlić
(FOTO: Iz priv. kol. obitelji Bešlić)

09.01.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2649

Teško oboljeloj trogodišnjoj Anamariji Bešlić iz Golobrdaca kraj Požege, koja se sprema na liječenje u inozemstvu, pomažu i odbojkašice. Ove će se nedjelje, u organizaciji Ženske odbojkaške veteranske lige Požega, odigrati humanitarni turnir na kojem će sudjelovati 12 ekipa.

- Svaka će ekipa sukladno svojim mogućnostima dati novac za liječenje teško oboljele djevojčice. Kako je turnir humanitarnog karaktera, ekipe su za njegovo održavanje dobile besplatno dvoranu Grabrik, a i odbojkaški suci su se također odrekli svoje naknade. Na ulazu u dvoranu biti će kutija za dobrovoljno darivanje kod koje će biti volonteri Udruge "Pčelica" - izjavila je Melita Glavaš, članica Inicijativnog odbora humanitarnog turnira.

Dodaje da će za sve sudionice natjecanje biti osigurana priznanja i medalje koje će im uručiti predstavnici udruge roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti "Pčelica". Udruga danas okuplja 40-ak roditelja i gotovo isto toliko djece. Zahvaljujući radu ove udruge petero djece imaju asistenta u nastavi kako bi, zbog izostajanja s nastave zbog teške bolesti, lakše savladala školsko gradivo - dodala je Glavaš.


Turnir će se održati u nedjelju u Grabriku s početkom od 13 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI