Moravek se oporavlja: ¨Vidimo se na prvoj utrci, ali pod šatorom¨

Vlado Moravek na natjecanju u Ukrajini
(FOTO: Iz priv. kol. V. Moraveka)

02.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 12112

Skoro dva mjeseca nakon teške nesreće jakšićki natjecatelj u utrkama ubrzanja Vlado Moravek se oglasio i preko svog Facebook profila javio svojim prijateljima da je bolje te da se oporavlja.

Podsjetimo, jedan od najboljih natjecatelja u autoutrkama ubrzanja u Hrvatskoj i šire je 11. listopada sletio na treningu u Žminju kod Rovinja. U nesreći, koja se dogodila pri velikoj brzini, njegov je automobil smrskan, a Vlado je u kritičnom stanju prebačen u riječki KBC. Danima su se kirurzi borili za njegov život da bi potom stigle prve dobre vijesti - da se probudio iz kome i da će preživjeti.

Uz novogodišnju čestitku svojim prijateljima i rodbini, Moravek je na Facebooku napisao: "Uspio sam desnu ruku dovući do tipkovnice pa bih iskoristio priliku da vam se zahvalim za sve ovo vrijeme što ste bili uz mene kad mi je bilo najteže. Ne mogu vjerovati koliko vas je bilo uz mene i koliko vas mi je davalo podršku da ovo sve preživim, koliko vas se samo molilo i te su molitve došle do Boga koji me spasio nakon svega, jer da nije bilo vas, tko zna kako bi ovo sve završilo. Kad mi je Slavica prvi put otvorila fejs nakon skoro dva mjeseca borbe, od vaših statusa sam se rasplakao kao malo dijete. Dali ste mi volju za daljnjim oporavkom koji bi sigurno išao sporije bez vaše podrške. Hvala vam puno na svemu što ste učinili za mene i vidimo se na prvom race-u, ali pod šatorom uz ćevape i pivo".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI