Za Udrugu MI: ¨Ovo je poklon našoj djeci i roditeljima, ali i volonterima velika srca¨

Slavko Đeker, predsjednik Udruge "MI"
(FOTO: Lidija Galić)

05.12.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 3706

- U prigodi Božića, zahvaljujući tamburaškom sastavu Bisernica, ove smo se godine odlučili, znajući za njihovu problematiku, pomoći udruzi "MI". Pokušavamo pronaći način za njihovo jednostavnije funkcioniranje i drago mi je da je Leonardo Matijević iz TS Bisernica prihvatio naš prijedlog. Grad će u suradnju s Turističkom zajednicom promovirati koncert kako bi pomogli u jednom plemenitom cilju da udruga Mi može lakše funkcionirati - rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Vedran Neferović najavljujući humanitarni koncert "Bisernica i prijatelji" koji će biti održan 21. prosinca u Sportskoj dvorani Grabrik s početkom u 19 sati.

Leonardo Matijević iz TS Bisernica podsjetio je da je riječ o četvrtom humanitarnom koncertu koji ovaj tamburaški sastav organizira uz pomoć svojih prijatelja glazbenika.

- Ove će godine uz Bisernicu nastupiti Berny, Bosutski bećari, Džentlmeni, Estrada, Posegana, TS Rubato, Zlatna dolina i Veličke legende - najavio je Matijević.


Turistička zajednica odradila je dio infrastrukture oko koncerta, a ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u TZ Grada Požege, Saloonu, Boltama, Capitolu i u pleterničkom Majesticu.




- Drago nam je što možemo na četvrtu nedjelju Došašća sudjelovati u organizaciji ovog koncerta. Dođite i budite potpora udruzi koja u gradu Požegi djeluje od 1998. godine i pomaže osobama s poteškoćama u razvoju. Tijekom cijele godine rade na njihovoj rehabilitaciji i uključivanju u društvenu zajednicu. Dođite i podržite ovu akciju te ujedno i sebi poklonite prekrasan predblagdanski ugođaj - pozvala je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.

U ime članova udruge "MI" zahvalio se predsjednik udruge Slavko Đeker.

- Ovim darom, u predbožićno vrijeme, Grad Požega pokazuje da prepoznaje udruge i organizacije koje pošteno i vrijedno rade. Ovo nije poklon samo djeci, roditeljima i skrbnicima već i našim zaposlenicima i volonterima, ljudima velika i topla srca koji slobodno vrijeme, znanje i vještine poklanjaju našoj djeci - rekao je Đeker čestitajući ujedno Međunarodni dan volontera te je pozvao građane da kupnjom ulaznice pomognu rad udruge "MI".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI