Izbor za naj drek Požeštine

Govno na bijelom tepihu
(FOTO: Istockphoto)

10.07.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 25092

Neka smo i mi dočekali spasitelja. Nije poput onog iz pozerske serije Baywatch, ali kaže da će Požega u svijetu biti poznata po liječenju oteklih vena na čmaru - hemoroida. Pravi trenutak za dočekati jednog takvog. Dotakli smo po svemu dno dna, ali ako ne po novom pogonu za proizvodnju nekog novog proizvoda ili neke nove turističke atrakcije, dobili smo lika koji pomoću magneta ljudima pomaže u njihovim tegobama pri sranju.

Ništa drugo nam niti ne treba. Treba nam terapeut koji će nam pomoći da lakše kenjamo i da nas izliječi bolova pri sranju. A kako kaže čitatelj na našem Facebook profilu Požega je puna sranja. I ne samo Požega već i cijela Požeština. Jadna Orljava, treba progutati sva ta govna.

Virtuoz sranja


A govana i sranja kud god dođeš i koliko god hoćeš. Tako jedan, da ne kažem govnar, jel, poziva sugovornike našeg portala na ispiranje mozga. Ljudi u najboljim godinama, misle najbolje, kao i mi, ali eto, nađe se uvijek netko tko im sere. Dokad? Dokad?!


Kaže im kako im na pamet može uopće pasti razgovarati s nama i davati nam informacije i izjave. Dokaz je to da kuda god se okreneš nagaziš u njegovo govno. Mnogi seru kao da nemaju hemoroide. Zato, kaže pak onaj spasitelj naših čmarova pomoću magneta, kada se izliječite možete magnet posuditi prijatelju. Svi ćemo po njemu očito, jednoga dana, zbog teškoga sranja imati otekle vene u čmaru. Možda je čovjek stvarno u pravu.

Generator kenjanja

A onaj, da ne kažem govnar, jel, koji poziva naše sugovornike na pranje mozga sigurno nema hemoroide. Taj sere s lakoćom par puta dnevno, ma cijeli dan. Zbog njega i njemu sličnih pozera iz drugih stranačkih tabora i je nam tako kako nam je. Pa dolaze kojekakvi šufteri u grad koji seru da magneti uklanjaju otekle vene između guzova. Onaj drugi da ne kažem seronja, jel,  prijetio se našim sugovornicima da će zapamtiti kada će vidjeti sljedeću plaću, jer eto, bili su naši sugovornici. Alaj ga taj sere.

Pravi je on primjer kako seoski dobročinitelj doživljava položaj, moć i kako se nosi sa suradnicima i ljudima koji su u blizini riznice s kojom raspolaže. Pravi je on primjer europski nastrojenog lika koji vidi u kakvo sranje srljamo, pa u Europu poziva sa plesa pod maskama. Ali jednoga dana, valjda to shvaća, past će maske i ljudima će sve biti jasno. Vidjet će se tko je govno a tko nije. I što je to Europa.

Prije toga još ćemo se puno govana najesti. Tko tvrdo sere loše mu se piše, ako pak ne plati tretman kod našeg spasitelja. Kad plati, lakše će srati.

Natječaj za naj govno

A mi na 034portalu organiziramo natječaj za najveće govno Požeštine. Bit će to pozivni natječaj gdje ćemo čitatelje pozvati da nam predlažu i šalju fotke i video snimke najvećeg govneta naših krajeva. Naravno, natječaj će biti nagradni u obliku magneta za pomoć pri sranju, a u guzicu će ga pobjedniku gurnuti.... Neka to ostane iznenađenje, a na naš e-mail: [email protected] primamo prijedloge za naj gurača guznog magneta.

Sad nam s pravom mogu reći da seremo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI