Vuić poručuje upravi: ¨Pripremite premije koje ste obećali!¨

22.11.2014. | Mario Barać
Pregleda: 8277

Nogometaši pakračkog Hajduka su u subotu, u utakmici 15. kola 4. HNL, ostvarili najuvjerljiviju pobjedu ove sezone, savladavši u Otoku istoimenog domaćina s uvjerljivih 0:5. Ovo je Hajduku četvrta uzastopna prvenstvena pobjeda.

Već nakon nekoliko minuta utakmice Hajdukovci su poveli, a do kraja poluvremena su postigli još dva gola i pitanje pobjednika je bilo riješeno. Ponovno je najefikasniji bio Goran Andričić koji je postigao 3 gola i sezonu završio na vrhu ljestvice strijelaca s ukupno postignutih 17 golova. U Otoku su po jedan gol postigli još Valentino Jirasek i Filip Matijašević.

Trener morao zaigrati


- Kako je sve to izgledalo ovaj tjedan prije utakmice, mogu samo reći da smo mi svjetski prvaci. Od jučer sam prestao brojati koliko nas nedostaje, a danas sam u Otoku morao i zaigrati zadnjih 20 minuta iako to ne volim - rekao nam je 43-godišnji Vuić koji je priznao kako je ipak lakše igrati nego utakmicu voditi s klupe.


Posebno je ponosan na činjenicu da su se ove sezone po prvi put s gostovanja vratili netaknute mreže, a danas je za to zaslužan vratar Saša Komljenović.
 
- Znali smo da je Otok dobar kod kuće i bez obzira na rezultat parirali su nam u prvom poluvremenu. Nije nama danas uopće bilo lako, ali smo odmah na početku utakmice postigli gol i cijelu priču dovršili do poluvremena. Opet je do izražaja došla naša odlična tjelesna sprema koju stalno naglašavam.

Nemam dovoljno igrača, a to nije dobro



- Zato nećemo imati puno odmora i plan je već sljedeću subotu idemo u dvoranu. Moj je način razmišljanja, ako možemo biti bolji, moramo napraviti sve da to i ostvarimo i dok budem na klupi Hajduka, tako ću raditi - poručio je Vuić.

Bez obzira što će s 29 osvojenih bodova Hajduk prezimiti na 3. ili 4. mjestu, što je daleko bolje od očekivanja uoči sezone kada se priželjkivao opstanak u ligi, Vuić kaže da ne želi zažmiriti na određene probleme koji postoje u klubu.

- Imam osjećaj, kad bismo sljedeće subote igrali utakmicu, da bih ja morao igrati od početka jer nemam igrača, a to nije dobro. Sada sam još malo vruć i pod dojmom, ali za par dana kada razmislim o svemu, vidjet ćemo što ćemo i kako.

U klubu će se mnoge stvari morati promijeniti

- Ne želim naglo donositi nikakve odluke, ali da bih ostao trener, u klubu će se mnoge stvari morati promijeniti. Ne tražim puno osim da mi igrači dolaze na treninge i da ne odlaze ovako i onako. Ne tražim nikakva pojačanja, ali ne može nam se događati to što nam se događalo s igračima. Ali kažem, to ćemo za nekoliko dana kada budemo čiste glave. Baš zato moram naglasiti igrače koji me prate u stopu. Oni će se prepoznati i ja im se zahvaljujem na svemu i skidam kapu do poda. Pozivam i upravu da pripremi premije koje su obećali - rekao je Vuić na kraju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI