Abramovići u finalu pobijedili Jakšićane (foto)

Ulična košarka u Grabriku
(FOTO: S.I.M.)

07.07.2011. | S.I.M.
Pregleda: 9861

U sklopu Sportskih igara mladih u sportskoj dvorani Grabrik jučer je održano natjecanje u uličnoj košarci.

U kategoriji 1996. i mlađi  nastupile su tri ekipe, a najbolji su bili igrači ekipe Glavonje (Luka Grgurić, Marijan Bagarić, David Musil-Todorović, Ivan Potrebica) koji su dobili oba susreta.

U kategoriji 1993. i mlađi natjecalo se osam ekipa u dvije skupine po četiri ekipe. Sve tri pobjede u skupini ostvarile su ekipe «Abramovići» i «Jakšić United». Te dvije ekipe u polufinalu su također bile uspješne, Abramovići su rezultatom 21:5 dobili Višnju, dok je Jakšić United istim rezultatom lako prošao Eksere.


U finalu Jakšić United je samo na početku susreta pružio jači otpor da bi se kvalitetniji Abramovići kasnije odvojili i uvjerljivo slavili 21:10. Za pobjedničku ekipu «Abramovići» su igrali Kristijan Puharić, Luka Plešić, Leon Abramović i Lovro Popović, a za Jakšić United su drugo mjesto osvojili Vlado Bošnjak, David Čuljak i Kristijan Dumančić.



1. mjesto: Abramovići


2. mjesto: Jakšić United


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI