Nagodinu planiraju podići niveletu ceste kod Orljavca

Cesta Požega - Pakrac kod Orljavca
(FOTO: Čitatelj)

31.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2776

Kritična točka u blizini mosta preko rijeke Orljave, kod naselja Orljavac, na državnoj cesti oznake DC38, neće biti rekonstruirana putem radova koji su u tijeku, odgovorila je Tamara Pajić, glasnogovornica Hrvatskih cesta na naš upit.

Riječ je o mostu kod Orljavca, na cesti između Pakraca i Požege, odnosno mjestu koje prilikom svake jače kiše bude poplavljeno i potom zatvoreno za promet. To se dogodilo u ovoj godini već najmanje četiri puta. S obzirom da su Hrvatske ceste krenule s radovima na sanaciji ove ceste između Pakraca i Kamenske, zanimalo nas je hoće li HC učiniti nešto i po pitanju rješavanja ovog problema.

- Namjera Hrvatskih cesta je da u suradnji s Hrvatskim vodama izrade kvalitetnu projektnu dokumentaciju, a temeljem koje bi se sljedeće godine moglo pristupiti izvođenju radova podizanja nivelete ceste na spornoj dionici - izjavila je glasnogovornica Pajić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI