Pijana vožnja kroz crveno, bijeg i vožnja bez dozvole

Policija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Ilustracija)

26.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2990

Policija je jučer i sinoć zabilježila tri prekršaja u cestovnom prometu.

Sinoć oko sat vremena iza ponoći u Osječkoj ulici u Požegi, 24-godišnji vozač automobila marke Mercedes slavonskobrodskih registracija, koji je vozio pod utjecajem alkohola (1,22 promila), nije se zaustavio na semaforu dok mu je bilo upaljeno crveno svjetlo. Zadržan je u posebnoj prostoriji policije i slijedi mu obavezni prekršajni nalog.

U Ulici Ljudevita Gaja u Poljani kod Lipika, nepoznati vozač automobila Golf, kutinskih registarskih oznaka, pretjecao je automobil daruvarskih registracija prelazeći pritom punu liniju. Tom je prilikom došlo do bočnog udara, a vozač Golfa je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.


Oko 18 sati u Ulici bjelovarskih vitezova u Kusonjama kod Pakraca, zaustavljen je 58-godišnji vozač automobila Ford Escort, daruvarskih registarskih oznaka, koji je vozio za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanjem vozilom B kategorije i pod utjecajem alkohola (1,08 promila). Smješten je u posebnu prostoriju policije i slijedi mu obavezni prekršajni nalog, doznajemo iz PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI