Neferović: Želimo da u ovom gradu bude što više zdravih ljudi

Otvorenje Rekreacije
(FOTO: Lidija Galić)

14.10.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 11243

Požeška Rekreacija danas je i službeno otvorena. Uređenje je krenulo u svibnju, a u konačnici će, po završetku parkirališta, koštati oko četiri milijuna kuna. Milijun i pol kuna osiguralo je Ministarstvo regionalnog razvoja.






- Pokazali smo da smo ispunili svoje obećanje građanima da ćemo voditi brigu kako trošimo proračunski novac. Želim da u ovom gradu bude što više mladih i zdravih ljudi, a manje onih opterećenih bolešću i ovisnostima. Ovo je jedan od koraka da u Požegi toga ne bude – rekao je na svečanosti otvaranja gradonačelnik Vedran Neferović.






Dodao je da su završetak radova na Rekreaciji Požežani iščekivali s nestrpljenjem što potvrđuju njihovi dolasci unatrag desetak dana iako radovi nisu u potpunosti bili završeni.

Na Sportsko rekreacijskom centru uz košarkaško i mini košarkaško igralište tu je i suvremeno opremljeno dječje igralište veličine oko 400 četvornih metara, nogometna igrališta s umjetnom travom i rasvjetom, rukometna igrališta, boćalište za umirovljenike te sprave za vježbanje na otvorenom. Uređena je i šetnica dužine oko 540 metara.

























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI