Šokirala se kad je doznala: Njezin mačak vodi dvostruki život

Mačak Ming
(FOTO: Screenshot)

31.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3118

Bilo je više slučajeva u svijetu zabilježeno da ljudi, uglavnom muškarci, budu uhvaćeni kako vode dvostruki život u dvije različite obitelji u kojima nitko nije znao za njegovu "prljavu tajnu" o onoj drugoj obitelji. Međutim, sada je prvi put službeno zabilježen gotovo identičan slučaj s mačkom.

Prema pisanju Huffington Posta, koji se poziva na novozelandski portal Stuff, sve je počelo 2000. godine kada je Alice Alexander iz Wellingtona u Novom Zelandu kupila sijamskog mačka kojega je nazvala Ming. Kada se njezina obitelj preselila u drugi grad, Ming je često znao odlutati da bi se kasnije vraćao potpuno sit. Njegovo lutanje postajalo je sve učestalije, da bi 2010. godine nestao.

Četiri godine kasnije, u svibnju 2014. Ming se pojavio pred ulazom u Alice-in dom i ponašao se pritom kao da se ništa nije dogodilo. Nakon kraće istrage Alice je otkrila da Ming živi dvostruki život kod obitelji Smith u njihovom susjedstvu. Alice je ostala šokirana. Smithovi ga zovu Cleo i nemaju pojma o njegovoj prošlosti kod Alice. Sad je u tijeku borba za skrbništvo nad mačkom, budući da obje obitelji tvrde da polažu pravo na istog mačka. Kako će se pravna zavrzlama riješiti i hoće li Ming uspjeti narušiti dobrosusjedske odnose, zasad još nije poznato.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI