Požeški biciklisti dominirali u Virovitici

12.08.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13962

Na 10. utrci Slavonske brdsko biciklističke lige, XCO "Put šarana", održanoj proteklog vikenda pored virovitičkih ribnjaka u sklopu manifestacije "Rokovo" suvereno su vladali biciklisti klubova iz Požege i Pakraca. Naši biciklisti su pobijedili u svim kategorijama osim u najjačoj Elite i kadetskoj u kojoj nismo imali predstavnika. Marko Batori (BBK Požega) je osvojio drugo mjesto u elite kategoriji odvezavši nešto manje od 26 kilometara u vremenu 1:22:45, a Saša Jeftinić (BK Titan Pakrac) je bio treći.

Od rezultata u elitnoj kategoriji treba izdvojiti i četvrto mjesto Požežanina Mateja Skuzina (BK Biker Zagreb). Prvo mjesto u veteran A kategoriji pripalo je Marku Ljevaru (BK Titan). Goranu Pavić (BBK Požega) je osvojio prvo mjesto u veteran B kategoriji. Požežanka Dea Pavičić (BK Biker) osvojila bila je prva u ženskoj, a Filip Šimac (BBK Požega) u juniorskoj kategoriji. Domaćin utrke je bio BK Bor iz Virovitice. Ukupno su vozila 42 natjecatelja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI