Nož pao s neba na Kineza i zabio mu se u glavu

Nož
(FOTO: Ilustracija)

11.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3918

Kada nekome na glavu padne ptičji izmet iz zraka, kažu da je to znak sreće. Ali još nema izreke za onoga koga iz zraka u glavu pogodi leteći nož. Upravo to se dogodilo 57-godišnjem Kinezu Yunzhiju Xiau, objavio je britanski Telegraph.

Xiao je šetao svojim gradom Guangyuanom kada je primijetio da ima nož zaboden u potiljak. Zapravo, nije čak ni on sam primijetio, nego su mu na tu okolnost ukazali prolaznici koji su vidjeli da krvari. Kada je došao u bolnicu, trebalo je nekoliko sati da mu kirurzi izvuku nož iz glave.

- Glava me je boljela strašno, ali nisam znao što se dogodilo dok mi prolaznici nisu rekli da krvarim - rekao je Xiao u bolnici.


Policija je izvijestila kako je nož pao s balkona na 8. katu nebodera ispod kojega je nesretnik prolazio. Nitko ga nije bacio, već ga je vjetar pomjerio sa stola i nož je pao ravno na njegovu glavu te se dijelom oštrice zabio u potiljak.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI