U Kuzmici slavila Slavija, a u Trenkovu Sloga

NK Slavija pripreme
(FOTO: Anđelko Banović)

11.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3776

Na već tradicionalnom, petom po redu turniru u Kuzmici, ove je godine pojačana kvaliteta jer su sudjelovala i dva trećeligaška kluba. Uz domaće Tim osvježenje i NK Jakšić, nastupili su i nogometaši požeške Slavonije (juniorska selekcija) te pleterničke Slavije.

Na kraju je slavila Slavija koja je u finalu savladala Slavoniju rezultatom 4:0. U utakmici za treće mjesto između kuzmičkog Tim osvježenja i Jakšića bilo je puno neizvjesnije. Regularni dio završio je izjednačeno 3:3, a Jakšićani su bili precizniji u izvođenju jedanaesteraca te na kraju pobijedili s 8:7.

Proteklog vikenda održan je i turnir u Trenkovu na kojem su sudjelovale četiri momčadi koje se natječu u 1. ŽNL. Domaća Sloga je osvojila prvo mjesto nakon pobjede u finalu protiv Budućnosti iz Rešetara rezultatom 3:0. Za treće mjesto igrali su Croatia iz Mihaljevaca i novopečeni županijski prvoligaš NK Lipa. Croatia je bila bolja pobijedivši s 3:2.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI