Francuskim danima zatvara se Požeško kulturno ljeto

Silvija Podoljak
(FOTO: Mario Nakić)

08.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3555

Francuskim danima u Požegi, odnosno trodnevnim tečajem plesa završava se ovogodišnje Požeško kulturno ljeto u organizaciji Turističke zajednice grada Požege.

Silvija Podoljak, direktorica požeške TZ, podsjetila je na mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja koji su obilježili ovo ljeto u Požegi. Prije svega tu je Rock maraton, koncert Ivane Kindl, koncert Posegane, turniri u odbojci na pijesku i uličnoj košarci, Ivanjski krijes i prva Požeška lampionada, PožArt, "Žestoko protiv vrućine", izložbe u muzeju i radionice u knjižnici...

- Vjerujemo da su ove godine svi pronašli sadržaj za sebe te vas pozivamo da se uključite u zadnju aktivnost ovogodišnjeg programa. Danas (petak) počinju Francuski dani u Požegi, koji će zatvoriti Požeško kulturno ljeto u nedjelju, 10. kolovoza s početkom programa u 11:30, u prostorijama Glazbene škole - rekla je direktorica Podoljak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI