Općina Kaptol organizira radionicu o energetskoj učinkovitosti

03.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3942

Nakon brojnih upita građana o objavljenom natječaju za energetski učinkovitu obnovu obiteljskih kuća i drugih objekata, u Općini Kaptol odlučili su provesti radnionicu na kojoj će građani moći saznati više o ovoj temi. Zakazana je za ponedjeljak, 4. kolovoza u 20 sati u prostorijama Općine.

"održat će se prezentacija programa Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Sama prezentacija vezana je prikupljanje dokumentacije kao i popunjavanje potrebnih obrazaca za  prijavu na natječaj koji je raspisan od Općine Kaptol. Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju ovoj maloj radionici kako bi se sredstva Fonda i Općine Kaptol što bolje i kvalitetnije iskoristila", objavljeno je na službenoj stranici Općine Kaptol.

Općina i Fond nepovratno će sufinancirati obnovu (postavljanje stolarije i/ili postavljanje toplinske izolacije) sa čak 65% ukupnih troškova. U sklopu radionice bit će nekoliko riječi i o mogućnosti kreditiranja preostalog potrebnog iznosa. Sam tekst javnog natječaja pogledajte ovdje.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI