Hajpek osvojio prvo mjesto na završnici u Splitu

Sportske igre mladih - šah
(FOTO: S.I.M.)

19.07.2014. | J. Bešlić/S.I.M.
Pregleda: 2944

Talentirani požeški šahist Erik Hajpek osvojio je danas prvo mjesto na državnoj završnici Sportskih igara mladih u Splitu.

Turnir u šahu igrao se švicarskim sustavom a natjecalo se 10 igrača. Hajpek je u pet mečeva ostvario četiri pobjede i jedan poraz. Po dodatnom kriteriju osvojio je prvo mjesto. Mladi Erik je 2005. godište a natjecao se u kategoriji 1999. i mlađi te je zbog toga njegov rezultat još značajniji.




Erik je bio jedini požeški predstavnik u petoj smjeni, a već sutra u Split putuje šesta smjena sa 12 odbojkaša iz ekipe „Sokoli“ i njihov voditelj Ruda Đurčević. Na državnoj završnici Sportskih igara mladih u Splitu će od 3. srpnja do 16. kolovoza kroz 13 smjena ukupno boraviti 120 djece i mladih te 21 voditelj s područja Požeško-slavonske županije.


U prvih pet smjena već je bilo 35 djece i 11 voditelja dok će u preostalih osam smjena u Split putovati još 85 natjecatelja i 10 voditelja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI