Poznati pobjednici koji će nas predstavljati u Splitu

Sportske igre mladih - ulična košarka
(FOTO: J. Bešlić/S.I.M.)

07.07.2014. | J. Bešlić/S.I.M.
Pregleda: 3386

Proteklog tjedna u sportskoj dvorani „Grabrik“ i na Sportsko–rekreacijskom centru je održano natjecanje Sportskih igara mladih u ekipnim sportovima te su poznati pobjednici koji će braniti boje grada Požege i Požeško–slavonske županije na državnoj završnici u Splitu koja će se kroz 14 trodnevnih smjena održati tijekom srpnja i kolovoza.

Od ove godine direkcija Igara je promijenila termine prijava i način održavanja natjecanja te su individualni sportovi održani prije, a natjecanje u graničaru i atletici (trčanje na 60 metara) je održano 7. svibnja na otvaranju Igara za grad Požegu. U malom nogometu u Split idu ekipe „NK Papuk Velika“ (2003. godište), „Idemo u Split“ (1999.) i „Pekara Cerovac“ (1996.) te djevojke iz ekipe „Munje“ (1996.). U rukometu kod 1996. godišta na završnicu su se plasirali „Jajani“ u muškoj konkurenciji i „ŽRK Požega“ u ženskoj konkurenciji. U odbojci u Split će ekipe „Sokoli“ i ŽOK „Vallis Aurea“. U uličnoj košarci najbolje ekipe su „2k Požega“ (1999.) i „Transporter D“ (1996.) kod dječaka te „Požega“ kod djevojaka. U prvoj smjeni u Splitu su prošlog tjedna već bili igrači iz ekipe „Zvijezde“ (graničar, 2005. godište) koji su u prvom kolu izgubili od Zagreba koji je osvojio 1. mjesto.

Trenutačno se u Splitu nalazi ekipa „Puma“ za koju nastupaju igrači graničara 2003. godišta. Uskoro na završnicu odlaze i naši predstavnici iz atletike, stolnog tenisa, šaha i tenisa, a nakon njih idu i pobjednici u ekipnim sportovima.


Prošla, 2013. godina bila je najuspješnija po broju osvojenih medalja za Požeško–slavonsku županiju na završnici u Splitu od 2002. godine kada su počele Sportske igre mladih na državnoj razini. Naši predstavnici u Požegu su se tada vratili s čak 6 medalja te se i ovog ljeta očekuje berba medalja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI