Izradite poslovni plan i preuzmite inicijativu u traženju zaposlenja

Predstavljanje projketa Veleučilište
(FOTO: Lidija Galić)

03.07.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4921

Veleučilište u Požegi je na svojim stranicama objavilo natječaj za besplatnu edukaciju u sklopu projekta "Studentski poduzetnički inkubator: Znanjem do radnog mjesta". Tijekom 120 sati 40 će nezaposlenih naučiti nešto više o poslovnim ciljevima, računovodstvu, zakonodavstvu, financijskom planiranju i drugim znanjima nužnim za izradu poslovnog plana.

- Prijaviti se mogu nezaposleni izvanredni studenti Veleučilišta u Požegi, dugotrajno nezaposlene osobe sa završenom srednjom školom te nezaposlene osobe s invaliditetom. Prijave traju osam dana nakon čega ćemo izabrati 40 kandidata. Edukacija je besplatna, a provodit će je certificirana tvrtka iz Pule od 25. kolovoza u našim prostorijama - izjavio je Berislav Andrlić, v.d. prodekana za razvoj Veleučilišta u Požegi.

Cilj edukacije koju sufinacira Europska unija je razvoj vlastite poslovne ideje. Deset najboljih polaznika dobiva poslovni plan i priliku da ga predstavi.


- Bit će osposobljeni da predlože svoje poslovne ideje. U suradnji s našim nastavnicima će izraditi poslovni plan po metodologiji upravljanja projektnim ciklusom u EU. Odabrat će se deset najboljih koji će biti potpuno izrađeni. Poslovni plan će moći koristiti za samozapošljavanje, podizanje kredita ili predlaganja originalne poslovne ideje nekom gospodarstveniku. U planu je i susret gospodarstvenicima naše županije i netko će od njih možda reći: "Zaposlit ću tu osobu jer ima dobru poslovnu ideju". Bit je da na kraju ideje ne ostanu na papiru - pojasnio je Andrlić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI